Over ons

Ons verhaal

Stouwdam Kraan- en Bergingsbedrijf is een veelzijdig familiebedrijf gevestigd aan de Oude Dijk 14 in Oldebroek. De plek van het bedrijf is nog dezelfde als waar Wim en Jannie Stouwdam in 1986 het huidige bedrijf zijn gestart. Door de jaren heen zijn beide kinderen, Corine en Kees en kleinzoon Wim in de zaak komen werken. Samen met gemotiveerde medewerkers vormen zij nu Stouwdam Kraan- en Bergingsbedrijf.

Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een volwaardig bergingsbedrijf voor personenauto’s, motoren en vrachtwagens. Daarnaast verhuurt het bedrijf verschillende tele-kranen. Voor de transportwerkzaamheden zijn er trekkers en verschillende opleggers beschikbaar. De laatste jaren zijn er grote technische ontwikkelingen in de autobranche. Om deze te kunnen blijven volgen worden de medewerkers bijgeschoold. Ook wordt er geïnvesteerd in materieel om het bergen van dergelijke voertuigen makkelijker te maken.

De familie Stouwdam stopt veel energie in hun werk, maar realiseren zich ook goed dat ze veel vragen van hun medewerkers. Zoals Corine in een interview vertelt: “Wij zijn trots op de goede naam die we hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Dit hebben we zeker niet alleen gedaan, maar met het hele team.”

Home